Hydroseeding met tractormachine

Totaaloplossing

Green Design Engineering™

Flexterra HP-FGM™

Een hoogwaardige oplossing van Profile’s Green Design Engineering™

Flexterra High Performance-Flexible Growth Medium™ (HP-FGM™) is inderdaad een baanbrekende, gepatenteerde techniek die de nieuwe generatie van FGM’s vertegenwoordigt en alle hydroseeding mulch-toepassingen overtreft. Het biedt een veelzijdige en krachtige oplossing voor erosiebestrijding en gaat verder dan alleen een anti-erosiemat. Hier zijn enkele opvallende kenmerken van Flexterra HP-FGM:

Krachtige eigenschappen:

 1. Directe binding met de bodem: Flexterra HP-FGM hecht zich rechtstreeks aan de bodem, waardoor het direct effect heeft bij het voorkomen van erosie en het beschermen van de bodem.
 2. Bewezen effectiviteit: Uit laboratoriumonderzoek blijkt dat Flexterra HP-FGM tot 99% effectief is bij het bestrijden van erosie, waardoor het een betrouwbare keuze is voor erosiebestrijdingsprojecten.
 3. Minder voorbereiding van de grond: Het gebruik van Flexterra HP-FGM vereist minder voorbereiding van de grond in vergelijking met het plaatsen van anti-erosiematten, wat resulteert in snellere aanleg en lagere kosten.
 4. Snellere begroeiing: Flexterra HP-FGM bevordert snellere begroeiing en een grotere productie van biomassa in vergelijking met anti-erosiematten of andere hydraulische mulch-alternatieven.
 5. Vermindering van uitspoeling en troebelheid van wegstromend water: Het gebruik van Flexterra HP-FGM minimaliseert uitspoeling en de troebelheid (NTU) van water dat van het behandelde gebied wegloopt.

Milieuvriendelijke kenmerken:

 1. Gerecyclede houtvezels: Flexterra HP-FGM maakt gebruik van 100% gerecyclede houtvezels, wat bijdraagt aan duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen.
 2. Gedesinfecteerde houtvezels: De houtvezels worden gedesinfecteerd, waardoor de kans op onkruidzaden en ziektekiemen wordt verminderd.
 3. Biologisch afbreekbare synthetische vezels: De gebruikte synthetische vezels zijn 100% biologisch afbreekbaar, waardoor ze geen negatieve invloed hebben op het milieu.
 4. Natuurlijk verkregen biopolymeren: Flexterra HP-FGM maakt gebruik van natuurlijk verkregen biopolymeren, wat bijdraagt aan de milieuvriendelijkheid van het product.
 5. Gifvrije materialen: Flexterra HP-FGM maakt uitsluitend gebruik van gifvrije materialen, wat de impact op het milieu minimaliseert.
 6. Geen gaas, draad of krammen: In tegenstelling tot anti-erosiematten bevat Flexterra HP-FGM geen gaas, draad of krammen die een potentieel gevaar kunnen vormen voor dieren en het ecosysteem.

Met zijn krachtige prestaties en milieuvriendelijke eigenschappen is Flexterra HP-FGM een innovatieve en duurzame keuze voor effectieve erosiebestrijding en vegetatiegroei.

Verschillende soorten hydroseeding mulch

Flexterra HP-FGM™

Behaal het hoogste rendement uit uw investering

Green Design Engineering™ biedt een uitgebreid assortiment hoogwaardige oplossingen voor erosiebestrijding aan, geschikt voor diverse toepassingen zoals hellingen, waterwegen, kustlijnen en meer. Onze expertise strekt zich ook uit naar waterbeheer, het herstel van pijpleidingen, inkapseling van afval met vliegas, stortplaatsen, fijne grasmatten en andere locaties die gevoelig zijn vanuit milieuoogpunt. Onze oplossingen zijn betrouwbaar en duurzaam, en we zorgen ervoor dat u het maximale rendement haalt uit uw investering.

Met onze erosiebestrijdingsmaatregelen kunt u op een betaalbare manier voldoen aan milieurichtlijnen. We helpen u om te voldoen aan de huidige en toekomstige normen van de Environmental Protection Agency (EPA), waardoor u zowel water- als landecosystemen beschermt. U hoeft zich geen zorgen te maken over ontevreden klanten of herhaalde pogingen vanwege onvoldoende resultaat of “slechte kieming”, want met onze oplossingen behoren deze problemen tot het verleden.

Bij Green Design Engineering™ dragen we bij aan de opbouw van een duurzaam milieu. We zijn trots op onze inzet om oplossingen te bieden die niet alleen effectief zijn voor erosiebestrijding, maar ook positieve milieueffecten hebben. Samen werken we aan een toekomst waarin ecologische balans en duurzaamheid centraal staan.

Kies voor de betrouwbare en duurzame erosiebestrijdingsoplossingen van Green Design Engineering™ om uw projecten succesvol te maken en een positieve impact te hebben op het milieu. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij uw erosiebestrijdingsbehoeften.

brochure

Wilt u meer lezen over Flexterra?

Download gratis onze brochure.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.