Hydroseeding met slang voor secure werk

Flexterra HP-FGM™

Gepatenteerde technologie en groenere componenten voor ongeëvenaarde prestaties

Biologisch afbreekbaar

Een gepatenteerde hydroseeding technologie

Flexterra HP-FGM™ is een unieke en gepatenteerde hydroseeding technologie, ontwikkeld door Green Design Engineering, die een combinatie biedt van chemische en mechanische bindingstechnieken. Deze innovatieve technologie zorgt ervoor dat grond en zaden stevig op hun plaats blijven, terwijl tegelijkertijd een versnelde kieming wordt bevorderd met minimale uitspoeling.

Naast deze cruciale voordelen biedt Flexterra HP-FGM™ ook nog andere waardevolle eigenschappen:

1. Nieuwe gepatenteerde “Micro-Pore”-deeltjes hebben een hoge water- en voedingsstoffenbinding, wat bijdraagt aan een betere binding. Hierdoor wordt de effectiviteit van de technologie vergroot.

2. Het gebruik van 100% gerecyclede thermisch geraffineerde houtvezels biedt verschillende voordelen. Niet alleen zorgt het voor de grootste dekking per aangebracht gewichtseenheid, maar het voldoet ook aan desinfectie-eisen, waardoor de kans op onkruidzaden en ziektekiemen wordt verminderd.

3. De 100% biologisch afbreekbare synthetische vezels dragen bij aan de vochtbindingskracht van Flexterra HP-FGM™. Deze vezels verminderen de uithardingstijd aanzienlijk, wat de efficiëntie van het systeem verhoogt.

4. Het gebruik van 100% gifvrije superabsorbers, biopolymeren, verbetert de algehele prestaties van Flexterra HP-FGM™ nog verder. Deze toevoeging draagt bij aan een nog effectievere erosiebestrijding.

Met Flexterra HP-FGM™ krijgt u dus een krachtig en duurzaam hulpmiddel om erosie te bestrijden en vegetatie op een efficiënte manier te laten groeien. Green Design Engineering is trots op deze baanbrekende technologie en staat klaar om u te helpen bij het realiseren van succesvolle projecten met minimale milieu-impact. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over de vele voordelen van Flexterra HP-FGM™ en hoe het kan bijdragen aan uw specifieke behoeften voor erosiebestrijding.

brochure
Hydroseeding met Flexterra

Wilt u meer lezen over flexterra?

Download gratis onze brochure.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.