home

Totaaloplossing

Duurzame Erosiebestrijding

Flexterra HP-FGM™

HYDROSEEDING MET FLEXTERRA: DE SLEUTEL TOT DUURZAME EROSIEBESTRIJDING

Flexterra HP-FGM is een door middel van hydroseeding aangebrachte, flexibele anti-erosiemat die volledig biologisch afbreekbaar is. Flexterra HP-FGM bestaat uit 100% gerecyclede thermisch geraffineerde houtvezels. Maar ook bestaat het uit in elkaar grijpende kunstmatige biologisch afbreekbare vezels, zogenoemde Micro-Pore-korrels en natuurlijk verkregen biopolymeren die veel vocht absorberen.

HP-FHM staat voor High Performance-Flexible Growth Medium: een gepatenteerde hydroseeding technologie. Flexterra HP-FGM voldoet aan desinfectie-eisen, is vrij van plastic gaas en vereist geen uithardtijd. Het hecht zich meteen na het aanbrengen aan het bodemoppervlak. Zo creëert het een doorlopende, poreuze, absorberende en flexibele anti-erosiemat. Deze zorgt voor snellere ontkieming en plantengroei. Dit maakt Flexterra HP-FGM geschikt voor tal van toepassingen.

Bovenin de anti-erosiemat ontstaat een luchtlaag die niet alleen meer vocht vasthoudt. Ook verbetert deze de groei van nieuwe aanwas. De zuurstofuitwisseling, die voor de gezonde ontwikkeling van planten noodzakelijk is, verbetert. De gepatenteerde Micro-Pore-technologie maakt dat de mulchdeken extra water en voedingsstoffen vasthoudt. Dit resulteert in aanzienlijk meer begroeiing.

brochure
home

Wilt u meer lezen over Flexterra?

Download gratis onze brochure.

Deze website is (nog) niet geoptimaliseerd voor weergave in landscape modus.
Houd je mobiel rechtop om de staande modus te gebruiken.